Throbak PAFs

Throbak MXV PAFs


mxv-th

Throbak MXV PAFs
Blir det mer korrekt enn dette?header


Throbak MXV PAF Pickups
Throbaks MXV PAF Pickups setter den nye standarden i reproduksjoner av gamle PAF pickups. Alle som har vært ute ei vinternatt før når det kommer til PAF repros vet at det finnes mange varianter ute på markedet OG at det er utrolig mange faktorer som skal til for å få det helt korrekt. Jon Gundry og Throbak Electronics har brukt veldig lang tid på å få alle komponenter korrekte OG pickupene er spunnet på en eksakt lik pickupwinder som de brukte hos Gibson på 50-tallet.

slug101
Denne maskinen ble kjøpt av Heritage og restauret av Gundry

puwinder
Tilsvarende maskin som Gibson brukte på 50-tallet.

bobbins
Alt fra slugs, bobbins, skruer, kobbertråd, magneter og ikke minst plastblandingen i coilene er nøye reprodusert.SLE-101 Plus MXV

SLE-101 Plus MXV er pickupen som satte Throbak på kartet når det kommer til PAF reproduksjoner. Hvis du ønsker klassisk Alnico2 tone, men uten den grumsen ofte assosiert med A2 pickups. PE wire er spunnet på slug coilene med den originale Slug 101 pickupwinderen som Gundry kjøpte av Heritage i Kalamazoo som ble brukt til den originale pickup produksjonen på 50-tallet. Screw coilene er spunnet på Leesona 102, som er en tilsvarende winder som ble brukt på 50-tallet. Resultatet er en kompleks tone med en artikulert klarhet.
SLE-101 MXV specs: Neck 7.6K Bridge 8.1K


mxv_pus


The SLE-101 Plus Limited
The SLE-101 Plus Limited har samme konfigurasjon som SLE-101 men med Alnico 5 magneter for mer trykk og bite.
SLE-101 Plus specs: Neck 7.8K Bridge 8.4K

mxv_pusaged

DT-102 MXV
DT-102 MXV er eksakt replika av et av Gundry's favoritt PAF pickupsett i hans eie. Magneter, coil offsets, mønsteret de er spunnet på og til og med magnetwire er replikert med mikrometermål. Pickupene er rike på doble toner og likheten mellom neck og bridge pickup gir deg en veldig fin tone i midtposisjon. Settet har A2 magneter i neck og en A5 magnet i bridge. Resultatet er en varm og fin clean og masse bite når du gainer opp. Specs inkluderer blant annet NOS magnet wire.
DT-102 MXV Specs: Neck 7.7K Bridge 7.9K


PG-102MXV
PG-102MXV er spunnet med eksakt samme specs som originalpickupene i Peter Green/Gary Moore gitaren. Pickupene har A5 magneter, som er avmagnetisert ned til vintage nivå, som igjen gir god kraft og fokus i tonen.  
Magneten på neckpickupen er snudd, slik at en får motfase i midtposisjon.

Priser:
Sett, shiny nickel: Kr. 5.990,-
Sett, aged nickel: Kr. 6.490,-

{youtube}LTAhsJSoon{/youtube}Pickups - Throbak PAFs

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander