Solgt

Fender CS '69 Fender Stratocaster Journeyman Black/MN

Solgt
Fender Custom Shop Logo

Fender Custom Shop 1969 Stratocaster - Journeyman Black/Maple Neck
Vi bestilte så masse gitarer på NAMM i 2017 av de fete modellene som kun kan bestilles eksklusivt på messa og det siger fremdeles instrumenter inn selv om det står februar 2018 på kalenderen. 
Denne gitaren kan være perfekt for den som ikke er så glad i nitrolakkerte halser som mange opplever som klissete når en begynner å bli varm på henda. 
Gitaren er lakket i polyuretan finish med en WLS undercoat og halsen er også lakkert med polyuretan lakk og oppleves langt mindre 'klissete' for den som sliter med det. 
Pickupene er håndspunnede 1969 i hals og midtposisjon og en håndspunnet Texas Special i bridge. Halsprofil er 1969 "U", men den oppleves som ganske kraftig på denne gitaren i forhold til det vi opplever som standarden på disse halsene. Radius er 9.5". 

Estetikken er hundre prosent Woodstock 1969, og med den autentiske slitasjen i den såkalte "Journeyman" relicen så er det for vår del en skikkelig innertier.
Det er ikke ofte vi ser agede gitarer fra Fender med polyesterlakk, så krakkeleringer og hakk får en helt annen patina enn det vi er vant med fra de nitrolakkerte gitarene.    

Leveres med kasse, kassegodt og sertifikat. 

Vekt er 3.5 kilo. 

69 front1
69 front2
69 front3
69 hs
69 fullfull2
69 bak1
69 bakfullGitar elektrisk - Solgt

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander