Solgt

Gibson J-45 Vintage - Hand Rubbed VOS

Solgt! Acoustic RGB

Gibson J-45 Standard Hand Rubbed VOS

Dette gjorde virkelig vondt, da jeg tror, -med hånden på hjertet-, at vi som jobber i Torggata tjueåtte trenger en ny gitar like mye som en trenger et nytt hull i hodet. 
På det jevne, så er Gibson Acoustics i en veldig god tralt, som holder tradisjonen tro både hva kvalitet og tone angår. På denne modellen så har de sprengt alle skalaer, og for undertegnede som skriver denne artikkelen så ble det ekstremt vanskelig å ikke stikke innom nettbanken for å se hvordan det stod til på utstyrskontoen, da denne sprengte skalaen på hva en kan forvente av klassisk vintage Gibson tone. 
Gibson har gjort storeslem med hva de kaller Thermal Aged Adirondak Spruce, som også er kjent som Torrification, hvor treverket blir varmebehandlet for å gjenskape lyden i et gammelt instrument.
Utover dette så er gitaren bygd på samme måte som i 1935, med tynt treverk i mahogni på sarg og rygg, og mahogni i halsen. Gripebrettet er av fin palisander. 
Finishen på denne modellen er såkalt hand rubbed finish, med VOS patina, noe som gjorde gitaren vanskelig å fotografere. 


j45 front1
j45 front2
j45 hs
j45 full
j45 full2
j45 bakfull

Gitar elektrisk - Solgt

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco