Solgt

Hudson Sidecar

NOK 2.590,-

Michael Hudson og Hudson Electronics er stasjonert i England og har basert sitt virke på å lage autentiske reproduksjoner av

klassiske engelskproduserte Fuzz-bokser. Alle pedalene er bygd med korrekte europeiske NOS germanium transistorer og Hudsons pedaler går for å være det beste repro pedalene på markedet, på linje med et annet britisk firma med 2 års ventetid.

 

Hudson Electronics Sidecar 
Hudsons Overdrive999 er en utvidet versjon av den populære tubescreameren(808), med en dødsfet 2-bånds EQ, inspirert av en vintage Studerkonsoll.
Rangen på denne pedalen er fra mild Tubescreamer'ish overdrive til tung og massiv fuzz. For bassister som jakter på en pedal som ikke stjeler noe bunn, så er dette pedalen en skal gå for.

Kort fortalt, så er dette en TS808, som er tunet for bredere frekvens og mer gain. Alle transistorer som er typiske for TS-kretsen er byttet ut med germaniumtransistorer for en softere gain og en mer dynamisk feel.
Baxandall-EQ'en gir deg inntil 15dB cut eller boost.  

CONTROLS

DRIVE – Regulates how hard the pedal is driven.

BASS – Adjusts the low end content of the signal.

TREBLE – Adjusts the high end content of the signal.

LEVEL – Sets the overall output.

SPECIFICATIONS

TREBLE EQ: +/- 15 dB at 8500 Hz (shelving)

BASS EQ: +/- 15 dB at 150 Hz (shelving)

POWER: A standard 9-24 volt DC regulated power supply with a 2.1mm negative tip barrel. Running at higher voltages will give you more headroom, less distortion and less compression and sag. This is perfect for use on bass, baritone and low tuned guitars.

CURRENT DRAW: 10mA

DIMENSIONS (including knobs and jacks): 120x100x55mm

sidecar 

 

Gitar elektrisk - Solgt

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander