2018 Gibson CS Historic 1958 Les Paul Standard Dark Bourbon Burst

Solgt!

Gibsonlogo
Gibson CS Historic 1958 Les Paul Standard Vintage Cherry Burst
Historic 2018 sortimentet til Gibson Custom Shop er kommet inn i sjappa og vi opplever de nye modellene som veldig forfriskenede.
Gibson har gjort et par skjønne facelifts, blant annet med nye og oppgraderte finisher, True Historic spec deler og nye frets på utvalgte modeller. 

Det som er mest iøyefallende er finishen, hvor de har lansert nye standardfarger, og som på denne gitaren gått bort fra den klassiske ringen rundt gitaren, men heller har en fade fra pickupvelgeren og ned mot baken av gitarkroppen. Lagerførte gitar er den nye Dark Bourbun Burst, som fader nydelig fra en lys darkburst til deilig gul lemonburst. Toppen på denne gitaren er helt aaaamazing. Nydelig subtilt flammespill som leker seg i mange fasonger avhengig av hvilken vinkel man ser den fra.- Sjekk bilder under. 

1958 modellen har en rund og halvfeit halsprofil og den er utstyrt med de nye narrow/tall båndene som er veldig komfortable å spille på og som gir en enda nærmere følelse av å spille på en god gammel 1958 Sunburst. 
 
Leveres med kasse og sertifikat. 

r8 front1
r8 front2
r8 front3
r8 full1
r8 bakfull


Varekatalog - gitar elektrisk

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander