Strand Guitars

Strand Guitars 00-12 Adirondak

Kr. 40.990,-strand logo

Hva har Odd Nordstoga, Lillebjørn Nilsen, Lars Martin Myhre og Anne Grete Preus til felles? Alle spiller på gitarer fra Jørpeland i Rogaland!
Strand Guitars er et kjent navn for de fleste som er interesserte i high-end akustiske gitarer i Norge, og det er en glede for VintageGitar å kunne representere disse herrene som offisiell salgskanal. 
Håndverket til Ørjan og Odd i Strand Guitars står ikke tilbake i forhold til tilsvarende små gitarprodusenter som suser rundt i den prisklassen, og for VintageGitar sin del er det en glede å kunne tilby lokalt håndbygde instrumenter av en slik kvalitet, både hva håndverk og lyd angår.  

Hos VintageGitar så kan du også skreddersy din egen Strand Guitar, og det er kun fantasien som sier stopp, hva opsjoner angår.

Strand 00-12
Strand 00-12 er en liten sjarmør med mengder av varme og deilige toner, som er et friskt alternativ til ekvalente tolvbåndsmodeller i samme prisklasse. 
Lagerførte modell har Adirondakgran i lokket, x-braced spanter, brazilian rosewood i stol og gripebrett, og ikke minst mahogni i sarg og rygg. 
Det er spesielt kombinasjonen mahogni og adirondak som er besnærende, da det gir en helt spesiell dialekt i mellomtonen, som både er velartikulert og med et frekt bjeff når en legger litt skulder til. 

Halsprofilen er veldig tilgjengelig, da den er hverken tykk eller tynn. Baksiden av halsen er mattlakkert, noe mange setter pris på da nitrolakkerte halser kan fort oppleves som klissete for enkelte. 
Krona på verket er den nydelige sunbursten gutta nord for Stavanger har sprayet. 

Leveres med kasse fra Hiscox. 


00 front1
00 front2
00 hs
00 full1
00 full2
00 bakfull1

 

Gitar Akustisk - Strand Guitars

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander