Strand Guitars OM Rosewood

Kr. 38.490,-strand logo

Hva har Odd Nordstoga, Lillebjørn Nilsen, Lars Martin Myhre og Anne Grete Preus til felles? Alle spiller på gitarer fra Jørpeland i Rogaland!
Strand Guitars er et kjent navn for de fleste som er interesserte i high-end akustiske gitarer i Norge, og det er en glede for VintageGitar å kunne representere disse herrene som offisiell salgskanal. 
Håndverket til Ørjan og Odd i Strand Guitars står ikke tilbake i forhold til tilsvarende små gitarprodusenter som suser rundt i den prisklassen, og for VintageGitar sin del er det en glede å kunne tilby lokalt håndbygde instrumenter av en slik kvalitet, både hva håndverk og lyd angår.  

Hos VintageGitar så kan du også skreddersy din egen Strand Guitar, og det er kun fantasien som sier stopp, hva opsjoner angår.

Strand OM
Strand OM holder tradisjonen fra 1934 godt vedlike, og gjør definitivt ikke skamme på modellen som nyere tid viser seg å være vår mest solgte kroppsfasong i segmentet akustiske gitarer. 
Dette eksemplaret har indisk palisander i sarg og rygg og europeisk gran i lokket, noe som gir den en veldig definert med moderat og ikke minst et kontrollert bassregister, og ikke en veldig klar mellomtone og topp med masse shimmer. 

Skalalengden er 25.4", skallopert X-bracing, Dovetail halsfeste, ibenholt gripebrett, herringbone binding av braziliansk palisander, Waverly stemmeskruer og den leveres med en Hiscox gitarkasse, som er det eneste en kan føle seg noe komfortabel med å sende som baggasje på en flytur. 

Halsprofilen er veldig tilgjengelig, da den er hverken tykk eller tynn. Baksiden av halsen er mattlakkert, noe mange setter pris på da nitrolakkerte halser kan fort oppleves som klissete for enkelte.om front1
om front2
om hs
om full1
om bakfull1
Varekatalog - gitar akustisk

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander