Magnatone Amps

Magnatone Stereo Panoramic

Stereoforsterker i mindre format! 


Magnatone logo


Magnatone Amps har gjenoppstått, og i moderne tid så kombinerer de nye og gamle design med state-of-the-art boutiquekvalitet for live og studiobruk. 
Brukerlisten er lang og inkluderer alt fra Neil Young(Ja, han spiller på en ny Magnatone), til Keith Richards, Jeff Tweedy, Jason Isbell, Buddy Miller, Joe Walsh, Charlie Sexton og ikke minst Ry Cooder. 
Alle ampene er bygd i St.Louis, og firmaet er eid og drevet av samme familie som drev St. Louis Music i gamle dager og produserte blant annet Ampeg post New Jersey perioden og Reason Amps. 

Magnatone Stereo Panoramic

For første gang siden 60-tallet har Magnatone sin legendariske stereoeffekt blitt reprodusert, og for deg som ikke trenger eller vil ha to ganger 22 Watt, så er Panoramicmodellen helt perfekt.
 
I forhold til de originale modellene, så kommer denne med to stk 2xEL84 drevet sluttrinn på ca 12W hver som gir godt med headroom, og derfor en tydeligere stereoeffekt enn de gamle variantene.
Forsterkeren er utstyrt med to stk spesialdesignede 10" Magnatoneelementer som komplimenterer funksjonene i ampen helt perfekt.

Du kan velge om du vil kjøre forsterkeren i stereo, mono, dry/wet eller wet dry, og du har expressionstyring på vibratoeffekten. 


Priser: 
Magnatone Panoramic Stereo 2x10" kombo: Kr. 31.990,- 
Magnatone Twilighter Stereo Head: Kr. 26.990,-
Magnatone 2x12" cab(mono): Kr.10.990,-
Magnatone 2x10" cab(mono): Kr. 7.990,-
Magnatone 1x12" cab: Kr. 7.990,-
Footswitch for reverb/tremolo: Kr. 1.590,-

PANORAMICPowered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Forsterkere - Magnatone Amps

Varekatalog

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco