Friedman Amps

Friedman Brown Eye 100

Flaggskipet i Friedmans portefølje 


logo

Friedman Amplification er et av de største LA navnene når det kommer til klassisk britisk rock & roll-tone og ikke minst high-gain.
Friedman er i utgangspunktet en liten custom shop, som fram til nå har bygget gitarriger og forsterkere for turnerende musikere i Los Angelesområdet, men de har nå slått seg sammen med blant andre 65 Amps for å kunne tilby top-notch forsterkere uten at en må vente i lang tid for å kunne ekspedere.

Friedman Brown Eye
Friedman Brown Eye er et nedkok av Dave Friedmans mange års erfaring med å serve og modifisere gamle Marshallamper for ymse artister på det Nord-Amerikanske kontinentet. 
En del av designet er at han har temmet noe av harskheten, en kan finne på disse klassiske ampene. Dette har han erstattet med en ubeskrivelig bra grit, punch og og sustain. 
Brown Eyemodellen er veldig responsiv på gitarens volummkontroll, og mestrer du denne teknikken, så kan du lett eliminere et par pedaler på gulvet, som stjeler oppmerksomhet. 
Forsterkeren er på 100W, overdrivekanalen har full EQ, Cleankanalen har 3 brightswitchposisjoner, som du kan leke med om du kjapt vil endre karakter på lyden ved bytte av gitar, etc. 
Du finner også en "Transparent Series FX Loop", saturasjonssvitsj, som gjør at ampen sagger mer, FATsvitsj, C45 voicing, "Hairy Brown Eye" gainsteg.

Ellers så snakker vi klassisk 4xEL34 og 4x12AX7 rørbestykning.
Sjekk Youtubedemo med den LEGENDARISKE Phil X under. 

Priser: 
Brown Eye Head: Kr. 36.990,-
2x12" Ported Cab: Kr. 11.990,-
4x12" Brown Eye Cab: Kr. 17.490,- (Pris kan variere noe pga høy fraktkostnad/varierende dollarkurs. Ta kontakt)

BE-web1
BE-web2
BE-web3

Forsterkere - Friedman Amps

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander