Friedman Amps

Friedman Small Box

Plexitoner og Friedman high-gain! 


logo

Friedman Amplification er et av de største LA navnene når det kommer til klassisk britisk rock & roll-tone og ikke minst high-gain.
Friedman er i utgangspunktet en liten custom shop, som fram til nå har bygget gitarriger og forsterkere for turnerende musikere i Los Angelesområdet, men de har nå slått seg sammen med blant andre 65 Amps for å kunne tilby top-notch forsterkere uten at en må vente i lang tid for å kunne ekspedere.

Friedman Small Box
Dette er Friedmans nyeste modell, og den er allerede blitt deres toppselger. 
Forsterkeren leverer toner fra alle klassiske Marshaller fra plexiperioden, samt Friedmans egne design som Brown Eye og mer moderne konstruksjoner. 
Ampen kommer med to kanaler som er utstyrt med separat volume og gainkontroll, som igjen gir deg store muligheter innenfor sjangeren forsterkeren jobber i. Den fungerer også godt i mindre sammenhenger med mastervolumkontrollen. 
Kanal 1 er voicet som en klassisk plexiforsterker, som cleaner veldig fint opp med volumkontrollen på gitaren. Du kan ifølge Friedman sette kanal 1 med ganske høy gain, og justere alle lag fra clean til full blown plexi, via crunch, kun med volumet på gitaren. 
Kanal 2 jobber mer i moderne landskap, hvor high-gain er et tema. Nok en gang er volumkontrollen på gitaren et tema om du vil ha fullt utbytte av spekteret i forsterkeren. 

Small Box tar også effekter svært godt, både foran ampen og via den seriekoblede effektsløyfen. Du kan kjøre hva du vil i forsterkeren, og den vil behandle pedalene med den respekten de fortjener. 
Ampen blir også levert med 'Line-out' for studiobruk, og tapping rett til høyttallersimulator/mikser. 

Priser: 
Head: Kr. 30.990,-
2x12" Cab: Kr. 11.990,-
4x12" Brown Eye Cab: Kr. 17.490,- 
SPECIFICATIONS
Power: 50watts
Channels: 2
Preamp Tubes: Three 12AX7's
Power Tubes: Two EL34's
EQ: Bass, Middle, Treble, Presence
Switches: Channel Selector, 3 Way Bright Switch
Inputs: One
Speaker Outs: Two
Line Out: Yes
Effects Loop: Seriessmall box head facing right
small box atop 2x12ext leftForsterkere - Friedman Amps

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco