Xotic

Xotic X-Blender

NOK 2.390,-

 

XoticEffects vglogo copy 

Xotic X-Blender
Gitareffekter har for mange vært en stor frustrasjonsfaktor med signaltapet de har skapt koblet foran forsterkeren, både når det gjelder dynamikk og frekvenstap.
I mange tilfeller har det ødelagt grunnlyden i en ellers god rigg.

Pro-audio standardiserte miksere har funksjonen "Aux send/return" og det er nettopp denne funksjonen Xotic X-Blender benytter seg av. Med X-Blender beholder du gitarsignalet og dynamikken med å skille signalet som går til forsterker og effekter.

Xotic X-Blender integrerer pro-audio teknologi til å løse denne negative effekten som noen effekter produser og den er designet til å være helt transparent.
Du vil bli overrasket over renheten i lydbildet!

Xotic X-Blender er et unik verktøy for den moderne gitarist / bassist. Det er en switsjbar serie-parallel loop enhet. En parallell effekt loop vil gi deg mulighet til å mikse eller blande effekter med et tørt signal (uendret signal), som gir en mye mer kompleks tone og lydbilde.

 

xblenderbg.jpg

 

Innstillinger:
For seriekobling (Bilde 1), koble send output til input på effekt. Koble output jack på effekt med return jack på X-Blender. Series loop er aktiv når den røde LED-lampa på bypass switch er tent og den blå LED blend switsjen er av. I serie modus er alle kontroller utkoblet. Input og output signal er ikke "buffered" i denne modus.

 

clip1.gif


For Parallell modus (Bilde 2), er effekten som bilde 1, men blend on/off er på.
Denne svitsjen aktiverer DRY / WET Mix knotten som kontrollerer miksen av tørt signal (uendret signal) og effekt signal.  Når du stiller MIX knotten til venstre, får du mindre effekt og mer tørt signal. Still knotten mot høyre og du har et våtere signal (mer effekt).
Denne modusen er veldig praktisk når du har en effekt som har en tynnere bass eller senker volumet. Du kan styrke den med det tørre signalet og / eller justere den 2 bånds EQ'en og volum kontroll for å finne best mulig lyd.

clip2.gif

 

Funksjoner:

Volum:
Justerer output kun når blend switsj er aktiv. Som diagramet over viser, så justerer man både det tørre og våte signalet.

Boost Switch:
Gir +6dB med volume boost.

Treble / Bass pots:
Justerer bass og diskant kun på effekt signalet. Activert når blend switch er på.

Phase Inv. Switch:
Denne funksjonen kan brukes på vintage type wah eller vintage type booster effekter.
Disse enhetene har et output signal som normalt er ut av fase. Uten fase korrigering vil en ikke kunne kombinere disse effektene med det tørre signalet.

 

Spesifikasjoner:
Input impedance: 1M ohm
Output impedance: 1K ohm
Current Draw 20mA
AC Adaptor Jack (DC 9 V)
Width 117 mm (4.62 inches) Depth 93 mm (3.65 inches) Height 50 mm (2 inches)
Weight 0.5kg (1 lbs.)

 

 

 

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander