Voodoo Lab

Milkman Super Creamer 2x10"

Steroid 15W Harmonic Tremolo


milk logo
Vi ble introdusert til Milkman Amps av vår venn Jonathan Wilson etter hans besøk med Roger Waters i Oslo sommeren 2018. 
Milkman Amps blir brukt av flere kjente artister som Jonathan Wilson og John Mayer og de bygger videre på den amerikanske forsterkertradisjonen startet av Leo Fender. 

Milkman Amps blir bygget i San Fransisco, med en 'take no prisoners' filosofi med blant annet trafoer fra Mercury Magnetics og Jupiter kondensatorer. 

Milkman Super Creamer
Milkmans Super Creamer må ikke forveksles med Creamer-modellen, da den er basert på den nye '15W Harmonic Tremolo', med noen modifikasjoner.
Preamp og sluttrinn er HT15, hvor det er lagt til hele funksjonaliteten fra Brownton Abbey klangen, hvor du har både Dwell og Blend på reverben. 

Tim hos Milkman sier de har brukt seks år på å studere denne kretsen for å kunne få denne herlige effekten inn i et mindre og mer "moderne" lavwatts design. 

Tonen i forsterkeren er klassisk fenderinspirert Milkman og denne modellen kjører mye lavere spenninger enn hva du finner i Creamer 20W, noe som gjør at den også brekker opp på et tidligere stadie. 
Vibratoeffekten kommer før reverben, noe som personlig falt veldig i smak ift hvilke soniske muligheter du har og ikke minst at det lar reverben puste med vibratoeffekten.

Denne forsterkeren vil naturlig nok låte mye større og breddere enn en HT-15 da den kommer i et mye større kabinett og er utstyrt med to durkdrevne titommere som tror de er tolvere. 

2x10" Combo: Kr. 39.990,-

superkrem1
superkrem2
superkrem3
superkrem4

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander