Thorpy FX

Thorpy FX The Fat General

Kr. 2.290,-logoThorpy FX er et lite britisk pedalfirma, som lager high-end effektpedaler, en etter en, med de beste komponentene som er å oppdrive på markedet i dag. 
Samtlige av Thorpys modeller har blitt dekorert med priser som f.eks "Tone Report - Top Tone", Guitarists "Gear of the Year", Premier Guitars "Premier Gear" en 9/10 Gear Award og  ikke minst "Guitarist Choice".  
Alle pedalene er bygd i smarte chassis, som gjør dem transportsikre(les idiotsikre), og siden Adrian Thorpe er en tidligere militærmann, er alle pedalene komponenter milspec(1% avvik på transistorer, etc).

Thorpy FX Ltd - The Fat General
Min første tanke når vi fikk prøve denne pedalen på NAMM var at nå begynner det å bli mange overgode kompressorer på markedet og Thorpy har virkelig satt seg på kartet med The Fat General.
The Fat General er utviklet sammen med Dan Coggings som drev firmaet Lovetone Pedals og er en videreføring av den legendariske Lovetone Dinosaural Compressoren(OTC-201) som går for temmelig stive kroner på bruktmarkedet. 
Ulikt mange andre kompressorkretser så leverer generalen masse sustain og balanse til gitarlyden din uten den velkjente pumpingen/svosjlyden som lett minner om motfaseproblematikk. 

Ved siden av det faktum at The Fat General leverer en fantastisk tonepalett er den bygd som en tanks lik de andre modellene fra ThorpyFX.
Internt så er pedalen bygd med en audiofil tilnærming med 1% metalfilm motstander, Wima og Panasonic caps, Neutrik jacks og Burr Brown opamper. 

Lydklipp kommer. 
Estimert levering er tidlig april. FATGENRIGHTSIDE 500ph

 

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander