Thorpy FX

Thorpy FX The Veteran (Si)

Kr. 2.490,-logoThorpy FX er et lite britisk pedalfirma, som lager high-end effektpedaler, en etter en, med de beste komponentene som er å oppdrive på markedet i dag. 
Samtlige av Thorpys modeller har blitt dekorert med priser som f.eks "Tone Report - Top Tone", Guitarists "Gear of the Year", Premier Guitars "Premier Gear" en 9/10 Gear Award og  ikke minst "Guitarist Choice".  
Alle pedalene er bygd i smarte chassis, som gjør dem transportsikre(les idiotsikre), og siden Adrian Thorpe er en tidligere militærmann, er alle pedalene komponenter milspec(1% avvik på transistorer, etc).

Thorpy FX Ltd - The Veteran Si
The Veteran er en modell i "Vintage Reimagined" serien, og den har tidligere kun vært tilgjengelig i begrenset opplag med germaniumkondensatorer. 
Adrian har redesignet kretsen med silisiumtransistorer, og kort fortalt er den todelt med velfungerende Treble Booster på den ene siden og en Fuzz Face på den andre. 
Thorpy har en egen vei inn i det å designe pedaler der han avstår fra å klone, men bygger kretsene fra scratch med lydidealene godt i sikte. 
På The Veteran fungerer Booster og Fuzz hver for seg, og om du skal kombinere disse to er det greit å vite at Fuzz sendes inn i booster som et vakkert landskapsbilde av selveste Tonehenge. 
Du har totalt seks kontroller på The Veteran, hvor du på fuzzen har kontroller for Fuzz, Volume, Smooth og Bias. Med sistnevnte kontroll kan du simulere dårlig batteri selv om du kjører den på 9V strømforsyning. 
Boosterkretsen har kontroller for Boost og Range. Rangekontrollen lar deg kontrollere hvilke frekvenser du skal booste og går fra fet bass via mellomtonefokusert til frisk topp.  
vetslant
vet front kopi
vet side kopi
 

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander