Thorpy FX

Thorpy FX - The Gunshot Overdrive

Kr. 2.190,-


logoThorpy FX er et lite britisk pedalfirma, som lager high-end effektpedaler, en etter en, med de beste komponentene som er å oppdrive på markedet i dag. 
Samtlige av Thorpys modeller har blitt dekorert med priser som f.eks "Tone Report - Top Tone", Guitarists "Gear of the Year", Premier Guitars "Premier Gear" en 9/10 Gear Award og  ikke minst "Guitarist Choice".  
Alle pedalene er bygd i smarte chassis, som gjør dem transportsikre(les idiotsikre), og siden Adrian Thorpe er en tidligere militærmann, så er alle pedalene komponenter milspec(1% avvik på transistorer, etc).

Thorpy FX Ltd - The Gunshot Overdrive
En av utfordringene med pedaler som skal høres ut som en god røramp er når du A/B tester pedal mot amp, så vil pedalen låte veldig tynt og spinkelt til sammenligning. 
Med Gunshotmodellen så har Thorpy prøvd å bestige utfordringen, og med den unike op-ampkretsen, så er vi tilbøyelige til å si at han har truffet blink. 
Pedalen har i godt overlag med båndbredde og med en krets som simulerer flere gainsteg i en rørforsterker så fant vi det ekstremt lett å skru seg fram til godlyd på flere forsterkervarianter. 

Thorpy har bygget en krets bestående av en Burr-Brown op-amp, Wima ogh Panasonic caps, kretskort med gullbaner, støvfrie potmeter og ikke minst Neutrik inputs.GUNSHOT AWDS

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander