Thorpy FX

Thorpy FX - Fallout Cloud Fuzz

Kr. 2.190,-


logoThorpy FX er et lite britisk pedalfirma, som lager high-end effektpedaler, en etter en, med de beste komponentene som er å oppdrive på markedet i dag. 
Samtlige av Thorpys modeller har blitt dekorert med priser som f.eks "Tone Report - Top Tone", Guitarists "Gear of the Year", Premier Guitars "Premier Gear" en 9/10 Gear Award og  ikke minst "Guitarist Choice".  
Alle pedalene er bygd i smarte chassis, som gjør dem transportsikre(les idiotsikre), og siden Adrian Thorpe er en tidligere militærmann, så er alle pedalene komponenter milspec(1% avvik på transistorer, etc).

Thorpy FX Ltd - The Fallout Cloud Fuzz
Det har i hele vår tid som pedalpushere vært utfordrende å finne pedaler som gjør en troverdig gjenskaping av de forlengst sluttproduserte triangel Big Muff pedalene. 
The Fallout Cloud går rett inn på tre-på-topp lista av beste Big Muffs, og det som gjør den så attraktiv, foruten at den nailer den originale og unike Big Muff tonen er at den har en veldig gjennomtenkt EQ, som lar deg kutte miksen på alle nivå med gain, noe som er en særs utfordring med samtlige Muffs. 

Thorpy har bygget en krets bestående av Wima ogh Panasonic caps, kretskort med gullbaner, støvfrie potmeter og ikke minst Neutrik inputs.FALLOUT2

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander