Thorpy FX

Thorpy FX - The Peacekeeper

Kr. 2.290,-


logoThorpy FX er et lite britisk pedalfirma, som lager high-end effektpedaler, en etter en, med de beste komponentene som er å oppdrive på markedet i dag. 
Samtlige av Thorpys modeller har blitt dekorert med priser som f.eks "Tone Report - Top Tone", Guitarists "Gear of the Year", Premier Guitars "Premier Gear" en 9/10 Gear Award og  ikke minst "Guitarist Choice".  
Alle pedalene er bygd i smarte chassis, som gjør dem transportsikre(les idiotsikre), og siden Adrian Thorpe er en tidligere militærmann, så er alle pedalene komponenter milspec(1% avvik på transistorer, etc).

Thorpy FX Ltd - The Peacekeeper Low Gain OD
The Peacekeeper er en low gain overdrive, som oser av andre- og tredjegradsharmonier og det tør påstås at denne får enhver gitarrigg til å låte bedre. 
Crunchen i denne pedalen er helt eminent og den leverer en veldig musikalsk tone, som er både lettanvendelig og ikke minst lett å bli glad i. 
Bass og diskantkontrollene kommer etter gainkontrollen, noe som gjør det veldig enkelt å finne et vel virkende frekvensområde.  

I hjertet av pedalen så står det en Burr-Brown IC, som er en super high-end OP-amp med stor båndbredde. Rundt denne IC'en, så har Thorpy bygget en krets bestående av Wima ogh Panasonic caps, kretskort med gullbaner, støvfrie potmeter og ikke minst Neutrik inputs.


 


peacekeeper 003

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander