Thorpy FX

Thorpy FX - The Warthog Distortion

Kr. 2.190,-


logoThorpy FX er et lite britisk pedalfirma, som lager high-end effektpedaler, en etter en, med de beste komponentene som er å oppdrive på markedet i dag. 
Samtlige av Thorpys modeller har blitt dekorert med priser som f.eks "Tone Report - Top Tone", Guitarists "Gear of the Year", Premier Guitars "Premier Gear" en 9/10 Gear Award og  ikke minst "Guitarist Choice".  
Alle pedalene er bygd i smarte chassis, som gjør dem transportsikre(les idiotsikre), og siden Adrian Thorpe er en tidligere militærmann, så er alle pedalene komponenter milspec(1% avvik på transistorer, etc).

Thorpy FX Ltd - The Warthog Distortion
The Warthog er et originalt design fra Thorpy, hvor hensikten var å designe en distortion som skulle være den beste distortionpedalen på markedet. Resultatet ble en pedal som har mye, mye mer under panseret enn kun å være en distortion.
Pedalen går fra bred amerikansk semi-cleam, til supertight og pompøs brun rockedistortion. I tillegg til det, så er pedalen bygd som en tanks og designet er omtrent umulig å ødelegge.

I hjertet av pedalen så står det en Burr-Brown OP-Amp, som er en super high-end transistor med stor båndbredde. Rundt denne IC'en, så har Thorpy bygget en krets bestående av Wima ogh Panasonic caps, kretskort med gullbaner, støvfrie potmeter og ikke minst Neutrik inputs.   
warthog

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander