Mad Professor

Electric Blue Chorus

NOK 1.990,-
index

Mad Professor Electric Blue Chorus
Chorus er vel i utgangspunktet ikke det de fleste rockegitarister kaster seg etter når det minimalistiske pedalbrettet skal settes opp. I hvertfall ikke før Electric Blue dukket opp i butikkhyllene. De fleste, inkludert undertegnede tenker cheezy 'Purple Rain' tone når ordet chorus bringes på banen(ikke at det er noe galt med det), men dette er da noe helt annet.
Når jeg testet pedalen for første gang, så fikk jeg mer Scott Goham/Thin Lizzy assosiasjoner, selv om det er en Phase90 eller lignende som har blitt mest tatt i bruk der i gården. Tenk heller på denne som en effekt som får gitarlyden din til å høres større ut, uten at det blir sleskt, harry eller rånete om du vil.

 

Den teknsiske delen av pedalen er veldig enkelt, men en dog veldig innovativ. 

Choruseffekten produseres ved at en med en type pro-audio blending blander tørt og vått signal. Dette gjør at du kan gå fra en mild touch med chorus med masse attack, til full sørpe. Vi kicket veldig på førstnevnte, da choruspedaler lett har en tendens til å stikke av med veldig mye presence når de blir koblet inn og at soloer, etc forsvinner i miksen.  
For dere som liker full chorus, så er jo selvfølgelig dette også fullt mulig og også det låter veldig overbevisende. 

Kontroller:

Blend, Speed, Depth.

Lydklipp og specs på Mad Professor sine hjemmesider.
EBC1Effekter - Mad Professor

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander