Greer Amplification

Greer Super Hornet Octave Fuzz

Kr. 2.390,-GREER LOGO


Vi ble kjent med Nick Greer via både Peter Stroud(Sheryl Crow/65 Amps) og våre venner i NOVO Guitars. 
Nick lager noen av de mest harmoniske overdrivepedalene på planeten og er du på jakt etter en pedal med lag av harmoniske overtoner og musikalitet så vil vi varmt anbefale pedalene fra Greer Amplification. 


"Greer Amps is a company that was founded on some very basic principles...produce a top quality product, make sure it is the best in class, and offer it at a decent price."


Super Hornet - Octave Fuzz
Det var lett ekstase når vi testet denne pedalen på NAMM da verden trenger flere fuzzpedaler med en oktav opp. 
Som Nick sier selv på sine nettsider, så var denne pedalen lenge på tegnebrettet og terskelen er høy for å treffe blink på et slikt produkt i 2018 hvor det selges ti reverbpedaler på en fuzzpedal.

Grunnlyden i Super Hornet er grom klassisk fuzz, basert på en obskur FOXX TONE MACHINE som Nick har i sin egen samling og utifra det designet så har det blitt tweaket og snurret i komponenter for å finne sweetspoten. 
Litt av nøkkelen til at dette er en vinner er at Greer bruker en NOS BC-107 Transistor og ikke minst Hornet svitsjen, som du kan velge om du vil kjøre momentært eller av/på(se demovideo under). 
Med Hornet på er det koblet inn en ekstra Germanium oktav opp effekt som låter veldig frekt og den låter godt på alle fuzz-settinger. 


  • NOS BC-107B transistors!
  • Based on a classic rock machine!
  • Light fuzz to aggressive, wall of fuzz tones!
  • STINGER switch that allows for momentary octave when the fuzz is engaged!
  • True Bypass
  • Uses a standard neg. center, 2.1mm power supply only!
Super Hornet


 
 


 

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander