Greer Amplification

Greer Little Samson - Elliot Guitars

Kr. 1.990,-


GREER LOGO


Vi ble kjent med Nick Greer via både Peter Stroud(Sheryl Crow/65 Amps) og våre venner i NOVO Guitars. 
Nick lager noen av de mest harmoniske overdrivepedalene på planeten og er du på jakt etter en pedal med lag av harmoniske overtoner og musikalitet så vil vi varmt anbefale pedalene fra Greer Amplification. 


"Greer Amps is a company that was founded on some very basic principles...produce a top quality product, make sure it is the best in class, and offer it at a decent price."


Little Samson - Elliot Guitars
Little Samson ble designet på forespørsel fra Andy Elliot hos Elliot Guitars, da han ønsket seg en pedal som var bedre enn pedalen han hadde fra før(Er det ikke slik det alltid er?).
Hoder ble lagt fuktige over natten og for å gjøre en ganske kjedelig hstorie kort ble Little Samson født. 
Little Samson har en stor spennvidde med utgangspunkt i modellene Lightspeed og Southland, så er Little Samson modellen med mest gain i den trioen. 
Målet med dette designet var å ha masse gain tilgjengelig og samtidig tilby en naturlig åpen tone med en jevn tonekurve fra topp til bunn. 

Bassen er tight og balansert, mellomtonen er jevn og toppen er klar og definert og den er i tillegg ekstremt touch-sensitiv. 


  • High gain distortion with full body and touch sensitive presence!
  • Chunky drive at lower gain settings!
  • Singing lead tones!
  • True Bypass!
  • Uses 9-Volt battery or standard neg. center, 2.1mm power supply.
  • Built with top quality components
"I think it sounds like the best Plexi I've ever played.  It has the same feel and touch sensitivity of those amazing Marshall circuits!"--JASON BARR 
 LITTLE SAMSON

 

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander