÷13 CJ11

  

13 logo    

 

÷13 ble etablert etter å ha jobbet med forsterkere for fire musikere/sidemans i LA for å etterkomme deres krav til hvordan en forsterker skal låte både i live og studiosammenheng.
Rusty Anderson(Paul McCartney), Joel Shearer(Alanis Morrisette), Lyle Workman(Beck) og Nick Lashley(Jagger/Morrisette) hadde helt spesielle krav og det var dette som var starten på eventyret som ble kjent som Divided By 13. 
Divided By 13 er brukt på utallige skiver, og for å nevne noen så kan vi nevne Paul McCartney's "Driving Rain" og Alanis Morissette's "Under Rug Swept". Ordet begynte å gå først i produsentkretser, for så å forplante seg verden over. Resten er historie. 
Vintagegitar.no er en av få utvalgte forhandlere på verdensbasis og har nå gleden av å kunne tilby disse kritikerroste forsterkerne i Norge.  

÷13 CJ11
Divided By Thirteen ble spurt: "Can you take my favorite 1959 tweed amp from Fullerton and instead of the controls being Volume/Volume/Tone make it Volume/Treble/Bass, give it more clean headroom, a wider range of usable overdrive (throw in a little EL 34), make it a little louder with fuller, tighter low end, and put a master volume in it so i can play at all levels and dial in and hit the sweet spot of whatever speaker i am using at the time, mostly a G12M Celestion?
Svar: Sure... 


CJ11 er nok et eksempel på et originalt ÷13 design, inspirert av en gammel klassiker, og som er kommet til verden etter at Fred har lyttet til hvilke behov ÷13's klienter har. 
Bestykket med to stk 6V6GT, så er det vanskelig å tro at denne "vesle" 11 watt/1x12 komboen sparker så utrolig godt fra.
Det denne modellen tilbyr er med et utgangspunkt i en Tweed Deluxe som har et ekstremt utviklet headroom før den vrenger og med tonekontroller som lar deg kontrollere frekvensene på en mye ryddigere måte.
Som en personlig kommentar så er dette helt perfekt for mine behov, da de fleste småamper knekker alt for tidlig i bassregisteret.
Ønsker du at ampen spiller så cleant som overhodet mulig, så setter du mastervolum på fullt og kun styrer volumet med volumet på inngangssteget.

Dette er en forsterker som vi varmt kan anbefale til deg som er på jakt etter en kvalitetsforsterker som kan brukes på sedate volumer hjemme eller i studio, og til mer høytspillende livegigs.
Dette er særs uhøflige 11 Watt, når du ber om det.   


SPECS/FEATURES

    * 11 watts Class A
    * tube rectified {5AR4/GZ34}
    * Power Section 2 x 6V6GT's
    * Preamp 2x 12AX7's
    * One Channel: Volume, Treble, Bass, Master Volume
    * 1x12 {Celestion G12M}
    * 4, 8, 16 Ohm outputs
    * Dimensions: 21H x 22W x 10.5D
 

  
 

 

Modell Beskrivelse Pris
CJ11 Combo G12M
Kr. 23.990,-


Du kan velge mellom følgende fargevalg ved bestilling: 

Black, Cream, Forest Green, Purple, Plum, Red, Gold, Silver, Royal Blue, Orange, Navy Blue 

 


Link til anmeldelser av Divided By 13 på Harmony-Central

13 cj11

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco