65 Amps The Producer EL84

Klassiske VOX toner i 2 kanaler, med 4 voicinger!bgheaderblack.jpg


65 Amps er innenfor Boutique-amp sjangeren ett av de merkene det snakkes mest om for tiden. 65 Amps ble startet av Dan Boul og Peter Stroud med intensjon om å gjenskape magien fra de klassiske lav-watts engelskproduserte forsterkerene. Samtidig skiller de seg ut fra massene som sier at min 18W klone er bedre enn din! Om navnet Peter Stroud lyder kjent, så kan vi fortelle at han er Sheryl Crows faste gitarist. 65 Amps er konstruert med 100% point-to-point wiring, power matchede rør i sluttrinnet, Mercury Magnetics trafoer og NOS Allen Bradley Carbon Comps. Hver amp blir levert ferdig tunet og innspilt for at du skal få en god "ut-av-boksen" opplevelse.


65 Amps – The Producer EL84

65s nye modell The Producer EL-84 løser en årelang problemstilling på hvordan man får moderne amper med moderne rør, til å låte som gamle klassikere uten å tøye strikken på hvor mye juling rørene får underveis. 65 har skjønt at det er risikabel business å etterstrebe gamle kretser, da disse kretsene ble designet rundt datidens kvalitetsrør, som var bygd til å gjøre langt mer alvorlige oppgaver enn å stå i hjemmestereoanlegg og instrumentforsterkere.
65 Amps har nå gått rundt denne problemstillingen med de høye verdiene på blant annet volt og har kommet opp med et design, som ikke bare låter avsindig bra, men som også lover en trygg og driftsikker forsterker.
 

Ryggmargen på 65 The Producer EL84 består av en kvartett med EL-84 rør, og med hjelp av samarbeidspartnere i Avedis Audio og Mercury Magnetics har de designet en trafo, som gjør EL-34 rørene veldig driftsikre, og som samtidig leverer en nydelig og klassisk gjengivelse av rørene. I tillegg, så trenger du ikke skifte rør flere ganger i året, og stresse rundt med re-biasing og tuninger hos ymse "amp-doktorer" underveis.
 

65 The Producer leverer vaskekte AC-30 toner, som strekker seg fra klassisk Beatleschime til den overstyrte gainen, som Brian May har gjort populær. 

Ampen kommer med to kanaler, hver med èn uavhengig bumpkontroll som gir deg fire klassiske alternativer. 

4 stk EL-84-rør har tradisjonelt sett vært alt for høylytte for de fleste gitarister som ikke har stadiongigs, men denne leverer ikke mer enn 28W, og den leveres med den geniale Master Voltage kontrollen. Dette gir deg muligheten til å justere utgangswatten fra 2W til 28W uten å ødelegge touchresponsen i ampen. (VG anm: Noter deg at i alle tilfeller så gjelder dette så lenge du har høyttalerbevegelse.)


Forsterkeren er så langt den dyreste i 65-sortimentet, men med en så godt spesifisert og driftsikker amp, så har du mest sannsynlig kjøpt den siste forsterkeren i hele ditt liv.


Kontroller:
Frontpanel: Master Voltage, Tone, Volume 2, Channel Switch, Bass, Treble, Volume 1.
Bump Switch (1 for hver kanal).
Bakpanel: 8/16 Ohm switch, footswitch input jack.
 

Ampen leveres kun som head, og avhengig av hvilke behov du har så anbefaler vi et standard Blue Line Low Power kabinett (G12H-30/Alnico Blue). Trenger du mer volum og en tightere bass, så kan et Blue Line High Power cab (G12H-30/Alnico Gold) være et alternativ.
Merk at high-power kabinettet kan oppleves mørkere og litt mindre responsiv når Master Voltage er justert til under halv maskin.


Pris: Kr. 33.990,-


Videosnutt fa LA Amp Show hvor Dan Boul demonstrerer en prototyp. 

 

65AMPS Producer_600
65AMPS Producer_panel
 

 

 

 


Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco