65 Amps Ventura

 

ventura-TH

 

65 Amps WP - Ventura
Lunchboks er ikke et kompromiss! 

 

bgheaderblack.jpg65 Amps introduserte 1. Oktober 2010 den nye Working Pro serien og første modell ute er den nye London Pro forsterkeren, som er en videreføring av den nå klassiske London ampen. 65 Amps sortimentet er nå delt opp i to segmenter, som nå blir kalt Touring Pro/Blue Line(Blå logo) og Working Pro/Red Line(Rød Logo). De gamle Blue Line modellene vil fremdeles bestå, men de fleste modellene vil etterhvert bli lansert i Working Pro segmentet, som vil gå parallelt med Blue Line. Red Line vil ha en enklere visuell layout uten alu vifter og innfelte detaljer på cabs. Red Line vil heller ikke bli levert med Mercury Magnetics trafoer. Utover det så er det de samme kvalitetskomponentene som tidligere OG forsterkerne blir bygd av 65 Amps i Los Angeles, California med filosofi som tidligere.

Ventura

65 Amps Ventura er et svar til det allerede oversaturerte lunchboksmarkedet, hvor størrelse og watt er i fokus og kvalitet er et ikketema. 

Profesjonelle musikere har i stor grad bruk for lette og portable amper de kan stole på i 2012, spesielt på konserter hvor det ikke kan reises med egen transport etc… 

Ventura modellen illustrerer at størrelse ikke er et teknisk drawback og at det kan bli kombinert med high-end produksjon, profesjonell kvalitet og ikke minst en fantastisk lydopplevelse. 

 

Ventura er bygd opp med 2 stk 6V6 i sluttrinnet, kombinert med de to mest populære preampdesignene i 65 porteføljen. Clean-siden er basert på den godt utprøvde London colour kanalen og dirtsiden er lånt fra bumpkretsen en finner i SoHo/Monterey/Stone Pony etc. 

Dette tillater Venturamodellen å gjenskape en rik palett av britiske og amerikanske toner, kombinert med den kjennspakelige 65-tonen, som har vært en del av lydbildet i studioer og platestudioer verden over i snart ti år. 

 

Venturamodellen lar deg da sømløst og enkelt bruke fire innstillinger med tonestruktur, som enkelt styres med den medfølgende footswitchen. Forsterkeren kommer også selvfølgelig med den eminente master voltage funksjonen, som lar deg styre utgangseffekten fra 1 til 20 watt, uten tap av touchresponse og ampfølelse. 


{youtube}k2q01NOJXkA{/youtube}
{youtube}4zNLVMzoiC0{/youtube}

ventura-04
Ventura kommer i et strømlinjeformet 'head & cab' design laget av baltisk bjørk, som er fingerskjøtet, på lik linje med de nå meget populære Touring Pro kabinettene.

ventura-07-1
Ventura er tilgjengelig enten som topp og kabinett, 1x12 eller 2x12 kombo og leveres med Celestion G12H-30 som standard høyttaler.

full1-web 

Priser:
 
Head:  
Kr. 17.990,-
1x12" 
Combo: Kr. 19.990,-
1x12" 
Kabinett (Celestion G12H-30): Kr. 7.990,-
2x12" Kabinett (Celestion G12H-30): Kr. 9.990,-

Specifications:

 • 2x 6V6 power section
 • Hybrid London Color channel and SoHo gain stage front end.
 • EF86 Clean Channel/ EF86->12AT7 dirty side.
 • 12AX7 Phase inverter
 • 20 watts
 • Bump that works on both channels = 4 Voices
 • Passive FX Loop
 • Master Voltage
 • Knobs = Volume, Tone, Master Voltage
 • Switches = Manual Channel Switch & Manual Bump Switch
 • Footswitch = Dual button that controls channel and bump

 

 

 

 

 

 bgheaderblack.jpg

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco