65 Amps Empire

Hippie eller hårspray?
bgheaderblack.jpg

65 Amps er innenfor Boutique-amp sjangeren ett av de merkene det snakkes mest om for tiden.

65Amps ble startet av Dan Boul og Peter Stroud med intensjonen å gjenskape magien fra de klassiske law-watts engelskproduserte forsterkerene, og samtidig skille seg ut fra massene der alle sier at min 18W klone er bedre enn din! Om navnet Peter Stroud lyder kjent, så kan vi fortelle at han er Sheryl Crows faste gitarist.

65Amps er konstruert med 100% point-to-point wiring, power matchede rør i sluttrinnet, Mercury Magnetics trafoer og NOS Allen Bradley Carbon Comps. Hver amp blir levert ferdig tunet og innspilt for at du skal få en god "ut-av-boksen" opplevelse.
 

65 Amps – Empire

Jeg sier det hver gang 65 lanserer en ny modell: "ENDELIG ER DEN HER".
65 Amps Empire kan vel enklest og med få ord beskrives som 'en hyllest til Marshall gjennom tre klassiske tiår'. Dette monsteret av en amp innehar tre gainsteg med individuelle volumkontroller, og BUMP som alle har klare referanser mot klassiske EL-34 toner gjennom 3 tiår eller mer.
Kanal 1 er såkalt Plexi-clean, med en herlig og artikulert midrange og den er en dead-on korrekt tolkning av det klassiske soundet. 
Kanal 2 er overstyrt Plexi som lett gir deg Manic Depression soundet med en Strat eller dead on Angus med humbuckere, 
Kanal 3 gir klare hentydninger mot de mer hot roddede El-34 ampene, som har en veldig klar og artikulert gain, som igjen refererer til alt fra sen 70's rock & roll til mer hårspray basert rawk. 
I tillegg, så har du den patenterte BUMP kretsen som fungerer som en ytterligere gainboost og gir mer av alt for leads, riff etc. 
Avhengig av hvordan du setter opp ampen, så har du tre gainsteg å jobbe med.
At 65 i tillegg smeller inn Master Voltage, gjør at du slipper å bekymre deg for scenevolum, stuevolum, recording volum, etc...

 65 Amps er innenfor Boutique-amp sjangeren ett av de merkene det snakkes mest om for tiden.65Amps ble startet av Dan Boul og Peter Stroud med intensjonen å gjenskape magien fra de klassiske law-watts engelskproduserte forsterkerene, og samtidig skille seg ut fra massene der alle sier at min 18W klone er bedre enn din! Om navnet Peter Stroud lyder kjent, så kan vi fortelle at han er Sheryl Crows faste gitarist.65Amps er konstruert med 100% point-to-point wiring, power matchede rør i sluttrinnet, Mercury Magnetics trafoer og NOS Allen Bradley Carbon Comps. Hver amp blir levert ferdig tunet og innspilt for at du skal få en god "ut-av-boksen" opplevelse. 65 Amps – EmpireJeg sier det hver gang 65 lanserer en ny modell: "ENDELIG ER DEN HER".65 Amps Empire kan vel enklest og med få ord beskrives som 'en hyllest til Marshall gjennom tre klassiske tiår'. Dette monsteret av en amp innehar tre gainsteg med individuelle volumkontroller, og BUMP som alle har klare referanser mot klassiske EL-34 toner gjennom 3 tiår eller mer.Kanal 1 er såkalt Plexi-clean, med en herlig og artikulert midrange og den er en dead-on korrekt tolkning av det klassiske soundet. Kanal 2 er overstyrt Plexi som lett gir deg Manic Depression soundet med en Strat eller dead on Angus med humbuckere, Kanal 3 gir klare hentydninger mot de mer hot roddede El-34 ampene, som har en veldig klar og artikulert gain, som igjen refererer til alt fra sen 70's rock & roll til mer hårspray basert rawk. I tillegg, så har du den patenterte BUMP kretsen som fungerer som en ytterligere gainboost og gir mer av alt for leads, riff etc. Avhengig av hvordan du setter opp ampen, så har du tre gainsteg å jobbe med.At 65 i tillegg smeller inn Master Voltage, gjør at du slipper å bekymre deg for scenevolum, stuevolum, recording volum, etc...Ampen leverer ca 22 ubeskjedne watt, drevet av to stk JJ 6V6 rør.2-button footswitch for kanalswitch medfølger.

Strålende review av Empire i Premier Guitar Magazine som du kan lese her.
 
 

{youtube}X2sRYz4wBbk{/youtube}


Empire_stb
Empire_Head_web
Empire_Headb_web
Empire_Head_w_cab_web

 

 

Modell Beskrivelse  Pris 
  Forsterkertopp og Ext. Cabs  
Forsterkertopp   Kr. 29.490,- 
1x12 Kabinett 1x Celestion G12H-30 Kr. 7.990,-
1x12 Kabinett  1x Celestion Alnico Blue  Kr. 8.990,-
2x12 Kabinett 1x Celestion Blue, 1x Celestion G12H-30 Kr. 11.990,-


Du kan velge mellom følgende fargevalg ved bestilling: Black/Tan, Burgundy/Tan.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco