Fender CS Postmodern Tele Lush Closet Classic Faded Firemist Silver

Solgt!
Fender Custom Shop Logo

Fender Custom Shop Postmodern Tele Lush Closet Classic Feded Firemist Silver.
Fyttekatta, denne modellen har så langt navn at en blir litt tobakssløs. Heldigvis så er den så bra, at det er verdt bryet med å skrive hele produktnavnet. 
Postmodernserien til Fender, er hvor nytt møter gammelt, med hovedvekt på gammelt. Gitaren kjennes på alle måter gammel ut, men Fender har spandert på den tjueto bånd og en behagelig høvlet hæl, som gir deg lettere tilgang til de øvre båndene. 
Halsen er av et stykke flammelønn med en 9.5 til 12 tommer compound radius. Halsprofil er en '63 C og den er utstyrt med 6105 Narrow Jumbo frets. 

Kroppen er av lett selektert ask, og finishen har vi tilgode å ha innom tidligere. Den kan minne litt om en veldig grønnfaded Pelham, om det hadde vært en Gibson og den subtile krakelleringen er en øyefest. 
Jeg har prøvd å ta bilder i flere fargesettinger for å illustrere mangfoldet og detaljene i finishen. 

Pickupene er håndspunnede, med en såkalt "Red Hot" bridge, som vi aldri har testa før. Den virker subtilt hottere enn mer vintageorienterte pickups, men den er ikke gnålete i toppen, som det er en viss allergi for i Torggata. 
Halsmikrofonen er en håndspunnet Texas Special som matcher godt opp med bridgen og leverer dugelig med varm telelyd både i midt og halsposisjon på mikrofonlgeren.

Avslutningsvis, så kan det formidles at det er en ekstremt resonant og kraftig låtende gitar både akustisk og innplugget. 

Leveres med kasse, kassegodt og sertifikater. 

post olga
post front1
post front2
post det1
post det2
post hs
post hsbak
post full1
post bak1
post bakfull1

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco