Xotic AC Plus

NOK 2.690,-

 XoticEffects vglogo copy

 

 

Xotic annonserte før Winther NAMM i februar '07 lanseringen av to nye pedaler i sortimentet og den første pedalen ut er Xotic AC Plus. Xotic AC Plus er en dobbelswitch pedal der XOTIC har samlet de to største toppselgerne RC Boost (cleanboost) og AC Boost (mid-gain) i samme pakke.

 

Du har på AC Plus separat valg av kanaler, avhengig av om du trenger en cleanboost eller gainpedal alene. Kanal A er lik AC Booster og Kanal B er lik RC Booster pedalene.

Om du ønsker å kjøre begge pedalene samtiig, kan du velge dette ved å aktivere begge switchene. Du kan velge rekkefølgen av kanalene med en bryter som indikerer hvilken pedal som skal komme først og sist i rekken. Resultatet blir mildt sagt veldig forskjellig for hvilken retning du velger signalet skal gå.

 

Layouten på AC+ er veldig enkel, med separat volume og gain på begge kanalene.

Kanal B(RC) har fullt tonestack(bass, mid og treble) og kanal A(AC) har èn enkel tonekontroll.

AC+ har også en utvidet funksjonalitet med en intern kanal-booster og du kan velge mellom en hard eller soft kompresjon på kanal B.

 

Vi anbefaler deg å sjekke ut den interaktive demosnutten der Allen Hinds demonstrerer  funksjonaliteten i denne pedalen ved å trykke her.

 

Test i Premier Guitar Magazine.

 

 

 

xotic-ac-plus

 

 

 
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco