Friedman Dirty Shirley Overdrive

Kr. 2.290,-


logo

Friedman Amplification er et av de største LA navnene når det kommer til klassisk britisk rock & roll-tone og ikke minst high-gain.
Friedman er i utgangspunktet en liten custom shop, som fram til nå har bygget gitarriger og forsterkere for turnerende musikere i Los Angelesområdet, men de har nå slått seg sammen med blant andre 65 Amps for å kunne tilby top-notch forsterkere uten at en må vente i lang tid for å kunne ekspedere.

Friedman Dirtey Shirley Overdrive

Friedmanforsterkeren Dirty Shirley er en av toppselgerne i Friedmansortimentet etter BE-100, og at de gir ut en overdrivepedal som er basert på forsterkeren kommer ikke som noen stor overraskelse.
Forsterkeren er viden kjent for å være både allsidig og touchresponsiv, så det er ikke noen liten oppgave å samle essensen av dette i en pedal.
Tonalt så er denne kretsen basert på en 'Classic Rock' 70-talls brite med tykk og grusen lyd. Vi spår at denne blir like poppis som toppselgeren BE-OD som vi ikke klarer å ha nok av på lager.
 
Pedalen har en lettfattelig layout med klassisk tonestack pluss presencekontroll, gain og volum. Du har også en liten minisvitsj på siden hvor du kan tighte opp pedalen om du kjører opp dugelig med gain.DirtyShirley 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco