Two Notes Torpedo Live

Kr. 8.490,-
logo copy
Two Notes Torpedo Live
Two Notes Torpedo Live er den ultimate høyttalersimulatoren, og den erstatter helt behovet for å mikke opp en høyttaler eller et kabinett både i studio og i livesetting. 
Konseptet med Torpedo CAB er man kombinerer en analog loadboks(MAX 100W!), med en digital høyttaler og mikrofonsimulator.
Du kobler enkelt Speaker Out fra forsterkeren inn til Torpedo Live, og forsterkeren tror den ser et høyttalerkabinett, samtidig som Torpedo Live simulerer et valgt kabinett og mikrofoner.
Denne løsningen er perfekt både til opptak i studio og i livesammenheng. Du har også selvfølgelig speaker out på enheten, så du kan fremdeles bruke ditt vante oppsett på scenen.  

Teknologien i simuleringen er basert på impulsresponsteknologi, og en kan velge mellom intet mindre enn 32 forskjellige kabinetter, og åtte av de mest brukte studiomikrofonene. 
CAB har også en egen sluttrinnsimulator, der man kan velge mellom forskjellige rørtyper, eks 6L6, EL-34, EL-84, osv.
Dette innebærer at man koble seg rett inn i CAB med en preamp eller til og med distortionpedaler. Youtubevideoen illustrerer dette godt.

Torpedo Remote softwaren som medfølger lar deg justere alle paramtere og funksjoner i CAB fra en datamaskin(EDB), og du kan gjøre alle softwareoppdateringer derifra. 

Specs: 
Amplifier input
Speaker out
Ubalansert output
Balansert line out
Hodetelefoner ut
S/PDIF utganger(48/96Hz)
Midi inn 
USB
24 bits / 96 kHz AD/DA convertors
S/N ratio: 100dB 
32 bits float internal processing
Latency = 3 ms 
torpedolive

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco