Magnatone Super Fifteen

Sjelden sjanse! 


Magnatone logo


Magnatone Amps har gjenoppstått, og i moderne tid så kombinerer de nye og gamle design med state-of-the-art boutiquekvalitet for live og studiobruk. 
Brukerlisten er lang og inkluderer alt fra Neil Young(Ja, han spiller på en ny Magnatone), til Keith Richards, Jeff Tweedy, Jason Isbell, Buddy Miller, Joe Walsh, Charlie Sexton og ikke minst Ry Cooder. 
Alle ampene er bygd i St.Louis, og firmaet er eid og drevet av samme familie som drev St. Louis Music i gamle dager og produserte blant annet Ampeg post New Jersey perioden og Reason Amps. 

Magnatone Super Fifteen

Magnatone Super Fifteen ble laget i et veldig begrenset opplag for noen år siden, da de begynte å jobbe med Billy Gibbons. 
Det ble produsert noen få antall monoversjoner av Super Thirty Stereo, med kun ett sluttrinn og de er forgjengeren til Twilightermodellene. 

Super Fifteen er en mye mer rocka forsterker enn Twilighterserien, med gain, tone og master kombinert med et kraftig sluttrinn. 
Forsterkeren kommer også med den eminente AM/FM vibrato/tremolokretsen som Magnatone er kjent for. 

Vi var så heldige å få kjøpe restlageret på to forsterkere, og det er kun disse to som er avbildet som vil være tilgjengelig. 


Pris 1x12 Combo: Kr. 24.990,-


15 1
15 2
15 3
15 4
15 5

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco