Novo Guitars

 


novo logo

Novo Guitars
Dennis Fano trenger forhåpentligvis ingen nærmere introduksjon hos Vintagegitar, da vårt samarbeid med Dennis strekker seg åtte år tilbake i tid. 

Dennis startet opp som en liten uavhengig bygger for over ti år siden, og Fano Guitars var et friskt pust i boutiqueverdenen, da små byggere stort sett bygde Fenderkopier eller ultra high-end gitarer som etter vår mening egnet seg bedre i ei fin stue, enn på jobb med en bra rockegitarist.

Dennis Fano og Fano Guitars gikk inn i Premier Builders Guild med Gene Baker, Saul Koll, Two-Rock og Tone King, og Fano Guitars ble etter tiårsskiftet det raskest voksende gitarmerket i verden. 
Dessverre så var det slik at Dennis er lokalisert på østkysten, og PBG på vestkysten, og Dennis endte opp med kun design og videreutvikling av Fanogitarene og fikk lite byggetid for seg selv. 

Tidligere så har Dennis designet gitarer med utgangspunkt i kjente kroppsfasonger. Novo Guitars er gitarer tegnet fra scratch, med en klar inspirasjon fra 60-tallets obskure design. 
Layouten på Novogitarene er allikevel gjenkjennelig, da de kommer speccet som enten en Tele, Strat eller Jazzmastermodell.
 
Dennis sa i fjor opp kontrakten sin med PBG, da han ville igjen drive for seg selv, og det er en ære å være en av 5 kvalifiserte forhandlere på verdensbasis. 
Vi har i skrivende stund 4 gitarer på vei inn og totalt 10 gitarer i bestilling. 

Følg med! 


Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco