Two-Rock Traditional Clean

Flaggskipet i ny innpakning. 


Two-Rock Logo

Two-Rock Traditional Clean

Two-Rocks nye 'Traditional Clean' er en videreføring av 'Crystal' og 'John Mayer Signature'. Two-Rock har gjort en solid oppgradering etter at Eli Lester og Mac Skinner kjøpte tilbake firmaet fra Premier Builders Guild for halvannet år siden.
For alle som har fulgt Two-Rock og holdt seg oppdatert med produktene gjennom de siste 15 årene bør denne plattformen være velkjent.
Designer og Two-Rock gründer, Bill Krinard, har gått tilbake til første byggesteg på den klassiske Clean plattformen som satte Two-Rock på kartet for snart tyve år siden.
Nå er også denne modellen opp på Classic Reverb Signature plattformen, som gjør at de kan tillate seg å gå tilbake til et kompromissløst design hvor kvalitet går foran alt annet.

Vi kan nevne oppgraderinger som, bedre chassis, ny strømforsyning med muligheter for å svitsje mellom 100W og 50W på 6L6 modellen, eller 40W og 20W på 6V6 modellen.
Reverb-kretsen kontrolleres med send/return miks, og de gode gamle miniswitchene på tonestacket lar deg hente ut enda mer definisjon fra forsterkeren med forskjellige høy-og lavgains, EQ-settinger, bright switch, dypere bass, osv.

I tillegg til alt dette har du også et FET preampsteg som styres med medfølgende fotpedal om du trenger impedanskorreksjon ved bytte fra single-coils til humbuckere, eller et ekstra gainsteg for mer trøkk.
Som sine forgjengere er 'Two Rock Traditional Clean' en eminent pedalplattform med sin klare og rene definisjon over hele frekvensspekteret.
Ønsker du at forsterkeren skal brekke opp litt har du gain/master-funksjon, som aldri vil gi mer enn en organisk og varm overdrive om du kjører gain over klokken 12.
Forsterkeren leveres som en 100W/50W forsterkerhode med 6L6 bestykning eller som en 40W/20W 1x12" kombo.

Head 100/50W : Kr. 38.990,-
1x12" Kombo 40/20W: Kr. 41.990,-
1x12" Cab: Kr. 8.990,-
2x12" Cab: Kr. 11.990,-
tradhead panel1
tradfull1
tradfull2
 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco