• Simple Item 1
  • Simple Item 5
  • Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Origin RevivalDRIVE

Kr. 5.490,-/6.590,-

Origin Effects Logo 600x210 2
Vi ble anbefalt å sjekke ut Origin Effects av vår gode venn Alexander Pettersen(The South, Ida Jenshus,) og som store tilhengere av sørvestlig amerikansk musikk fra 70-tallet, så gikk disse produktene rett hjem hos oss. 

Origin Effects lager reproduksjoner av den klassiske UREI1176 studiokompressoren, som er en FET limiter perfekt til både vokal og gitar. Les en fin artikkel om UREI 1176 her.  Origin RevivalDRIVE
Det er hevet over enhver tvil at Origin hevet et par standarder når de konverterte og modifiserte UREI1176-kretsen ned til pedalformat og gjorde de modifikasjonene som skulle til for at den fungerer som en lett anvendelig superkompressor i pedalformat. 
Nå har de tatt i bruk den samme teknologien for å lage en kompakt preamp inspirert av både amerikanske og britiske forsterkere. Utviklerne hos Origin har brukt mye tid på å lytte til de klassiske forsterkermodellene vi alle elsker for å knekke koden på hvorfor de låter så bra.   
Denne pedalen er beskrevet av Origin som det perfekte verktøyet for de som f.eks flyr til spillejobb og med såpass mange muligheter til å sprite opp den kjipeste utleieamp er dette ekstremt overbevisende. 

RevivalDRIVE Control Closeup 900px


På bildet ser dere kontrollene til de to forskjellige preampene som er delt opp i Valve-(rørlikeretter) og Silicon Rectifier(diodelikeretter), hvor du kan velge de forskjellige innstillingene. 
La oss for eksempel si at du vil ha en distinkt og stor Marshall type overdrive, så velger du kanalen på venstre side, setter preamp på GB med tilsvarende GB valg på Bright Cap og gjør de øvrige innstillingene på de forskjellige tonekontrollene. 
Vil du ha en tilsvarende semi-clean amerikanske toner velger du den høyre siden med US på svitsjene. Det er eksempler på klassiske settinger men her er det kun fantasien som setter begrensninger for  hva du kan ratte deg fram til av klassiske toner.
Du finner også et par dipsvitsjer bak på pedalen som konverterer siden med rørlikeretter til en diodelikeretter om du skulle trenge to av den.
Resten er med andre ord opp til deg!


 RevivalDRIVE back

Panelet du ser på bildet over får du kun på Custommodellen og det gir deg mulighet til å ytterligere finstille frekvensene i pedalen.
Denne funksjonen er ekstremt nyttig om du spiller på forskjellige amper da du kan jobbe deg rundt uønskede frekvenser.

Priser: 
Origin RevivalDRIVE: Kr. 5.490,-
Origin RevivalDRIVE Custom: Kr. 6.690,-
Ekstern footswitch: Kr. 1.290,-

Lydklipp kommer
Estimert levering april 18. 
 
RevivalDRIVE front 

Varekatalog

Nyhetsbrev

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander