• Simple Item 1
  • Simple Item 5
  • Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Collings I-35 VG Special Run, brukt 2010

Solgt!Collings I-35 Vintagegitar Special Run, brukt 2010
Dette er en gitar fra vår egenspesifiserte Collings I-35 som er kommet inn brukt etter ni år i tro tjeneste.
Hele konseptet med denne gitaren er ungt møter gammelt design, hvor vi latt oss inspirere av Kalamazoo klassikere fra 50-tallet.
Finish og lønnetopp på gitaren er inspirert fra en utvalgt gitar i boka Beauty Of The Burst og den minner mest om finishen populært kalt Bourbon Burst.
Hals og rygg er Cherry Stained, noe en ikke har funnet I-35 modelle ved tidligere anledninger.
Det er også den første I-35'en som kommer med plekterbrett. Toppen ble valgt ut av undertegnede under et besøk hos Collings i September 2010.
Det som gjør denne toppen ekstra spesiell er at dette er såkalt Eastern Maple topp, som tilsvarende den som ble brukt i Kalamazoo på 50-tallet.

Om produksjonen:
Alle andre Collings el-gitarer med lønnetopp, med unntak av våre VG Special modeller, har såkalt Western Maple, som både låter og ser annerledes ut.
Vi kan også fortelle at når vi jobbet med denne modellen, så ble det funnet en bunke med Eastern Maple på fabrikken som Bill Collings har hatt liggende i over tyve år uten at det har blitt brukt.
Vi har reservert alle disse toppene til våre Special Run gitarer. Gitaren er utstyrt med sent sent 50's voicede Imperial Humbuckers fra Jason Lollar, Tonepros AVR-2 og lettvekts alu-tailpiece.
Halsen har den typiske Collingsprofilen, som igjen kjennes ut som den perfekte 50-talls halsen. Halsen kan enklest beskrives som god og rund, uten at den oppleves som tykk og klumpete.
Måten halsprofilen endrer seg på oppover halsen gjør at den føles veldig ergonomisk riktig.
Vi har fremdeles tilgode å høre at det er noen som ikke liker Collings sin halsprofil av de som er vant med setneck gitarer.

Gitaren er i tipp topp stand, med minimalt med slitasje. 

Vekt er ca 3 kg. Original kasse medfølger.  

35 front
35 hs
35 full
35 bak
35 bakfull
Varekatalog

Nyhetsbrev

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander