Echopark Guitars

Echopark Guitars

 


ECHOPARK LOGO v1


Echopark Guitars

Echopark Guitars er blitt et av de store navnene i Boutiqueverdenen de siste årene, og du finner store navn som Joe Perry(Aerosmith), Jackson Browne, Josh Homme(QUOTSA), Johnny Depp og Charlie Starr(Blackberry Smoke) som noen av klientene til Echopark Guitars.

Mannen bak Echopark Guitars heter Gabriel Currie, en mann som har over tredve års erfaring som gitarmaker, og som startet sin karriere under vingene til Leo Fender, da Leo drev G&L Guitars på 80- og tidlig på 90-tallet. Senere jobbet Gabriel for Hosono Guitar Works, under den legendariske Tak Hosono som gjorde customarbeidet for merker som blant annet Ibanez og Sadowski.

I 2006 stiftet Gabriel selskapet Echopark Guitars, som i dag produserer både gitarer og gitarforsterkere, hovedsaklig med Gabriel selv bak roret, med noen få hjelpere.
Ved å ha en veldig begrenset produksjon hvor Gabriel er involvert i byggingen av hvert eneste instrument, så kan vi garantere en uovertruffen kvalitet.

Gabriel Curries store kjærlighet er Telecastere, LP Juniors og ikke minst Gretschgitarer, og det gjenspeiler seg i instrumentene han bygger.
Echopark Guitars er viden kjent for å produsere særdeles livlige gitarer, særlig ettertraktet av LA’s mange rockegitarister.

IMG 1819 copy

Gabriel Currie med Queens Of The Stone Age gitarist Troy Van Leeuven

Echopark Guitars har et lite sortiment(sett inn link) en kan velge fra, hvor du i stor grad kan spesifisere og få bygget ditt eget instrument. Fra tid til annen, så gjør Gabriel såkalte ‘Case Studies’, hvor han bygger et lite knippe klassiske vintagemodeller, som overgår det meste vi har sett av håndverk. (Se bilder her)

Echopark Guitars designer også sine egne gitarmikrofoner, som produseres eksklusivt av Arcane Pickups. En mikrofon en kan bite seg godt merke i er Gold Coil mikrofonen, som en finner i de fleste Leoinspirerte modellene de produserer.

ClarenceGoldCoil bottom


Vintagegitar kommer til enhver tid til å lagerføre eller ha et knippe gitarer i bestilling.
Ønsker du å bestille din egen Echopark Guitar, så send oss gjerne eller slå på tråden, så hjelper vi deg til å spesifisere din gitar.

 Varekatalog

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco