Two-Rock

Two-Rock Traditional Clean

Flaggskipet i ny innpakning. 


Two-Rock Logo

Two-Rock Traditional Clean

Two-Rocks nye Traditional Clean er en videreføring av Crystal og John Mayer signaturen, men med en ny start etter Eli Lester og Mac Skinner kjøpte tilbake firmaet fra Premier Builders Guild når de gikk under.
For alle som har fulgt Two-Rock og holdt seg oppdatert med produktene gjennom de siste 15 årene, så bør denne plattformen være velkjent, med Crystal og John Mayer modellene.
Designer og og Two-Rock gründer, Bill Krinard, har sammen med Mac Skinner og Eli Lester gått tilbake til byggesteg en på den klassiske Clean plattformen, som gjorde at mange fikk øynene opp for Two-Rock for snart tyve år siden.
Nå er også denne modellen opp på Classic Reverb Signature plattformen, som gjør at de kan tillate seg å gå tilbake til et kompromissløst design hvor kvalitet og tone går foran alt annet. 

Med oppgraderinger som et bedre chassis, en ny strømforsyning som lar deg svitsje mellom 100 og 50W på 6L6 modellen eller 40 og 20W på 6V6 modellen, en nydelig reverbkrets som styres med send/return mikser, og de gode gamle minisvitsjene på tonestacket som lar deg hente ut enda mer definisjon fra forsterkeren med forskjellige høy- og lavgains EQ-settinger, bright switcher, dypere bass, osv osv.  
I tillegg til alt dette, så har du også et FET preampsteg som du styrer med en medfølgende footswitch, som gir deg mulighet til å holde impedanskorreksjonen korrekt ved bytte fra single-coils til humbuckere, eller et ekstra gainsteg ved behov.
Som sine forgjengere så er Two Rock Traditional Clean en eminent pedalplattform med sin klare og rene definisjon over hele frekvensspekteret. Ønsker du forsterkeren til å brekke opp litt, så har du gain/master-funksjon, men men vil aldri gi mer enn en organisk og varm overdrive om du kjører gain over klokken 12. 

Forsterkeren kommer i to varianter, enten som en 100/50W forsterkertopp med 6L6 bestykning, eller som en 40/20W 1x12" kombo.
Via den medfølgende footswitchen så styrer du reverb, FET gainsteg og bypass.   


Head 100/50W : Kr. 49.990,- (med forbehold - vi har ikke fått eksakt prising enda.)
1x12" Kombo 40/20W: Kr. 41.990,-
1x12" Cab: Kr. 8.990,-
2x12" Cab: Kr. 11.990,-

traditional clean switches 500x334
traditional clean angleForsterkere - Two-Rock

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco